Over onsLogo jpg Myrtha Musica 600

We zijn in de loop der jaren gegroeid naar een theaterkoor die om de paar jaar een stuk op de planken brengt.

We zingen met zo'n 45 leden en een eigen combo tot 7 stemmig moderne populaire muziek.

Uibreiding is altijd welkom, vooral mannenstemmen kunnen we nog wel gebruiken.

  

Open repetities Myrtha Musica !!

Myrtha Musica is een zangtheatergezelschap met circa 40 leden. Dinsdag is de vaste repetitieavond in gemeenschapshuis De Schakel in Hooge Mierde. Wij willen graag onze groep versterken met bassen, tenoren en alten. 

Myrtha Musica zingt vele genres: van klassiek tot pop en rock, van Nederlandstalige toppers tot discomuziek alsook film- en musicalsongs. Dat alles in meerstemmig a-capella of onder begeleiding van het eigen combo, met het hele koor, in kleine groepjes of solo.

Zeer recent werd met veel succes 6 voorstellingen van 'splash' op de planken gebracht, in Hooge Mierde en Bladel.  

Waarom zingen? Door te zingen kun je goed ontspannen en krijg je meer energie! Zingen is op tal van manieren gezond. Wanneer je zingt, komen er stofjes vrij die je een geluksgevoel geven. En wist je dat als mensen samen zingen, hun hartslag gelijk gaat lopen? Zingen is ook fysiek goed voor je. Door te zingen train je de ademhalingsspieren. Daarnaast geeft zingen je een hogere weerstand en ben je minder vatbaar voor ziekten. Maar bovenal is samen zingen vooral gezellig! In de groep heerst een gemoedelijke en vriendschappelijke sfeer. Samen staan we sterk en iedereen hoort er bij. Na de repetitie volgt gewoonlijk de ‘’derde helft’’ in de foyer……..

Is uw interesse gewekt stuur dan een mailtje.

600 5N1A6239GroepsfotoMM2016